Een heerlijke frisse maaltijdsalade om van te genieten op een zomerse avond. Drink er een lekkere Pinot Grigio Blush bij; een ware Midzomernachtsdroom.
Ingrediënten (2 personen):
· 2 grote Vleestomaten
· 1 flinke Avocado
· 4 Kippendijen
· 1 Rode Ui
· Een handje notenmix
· Een zakje Veldsla (ca. 85 gram)
· Frambozen
· Olijfolie
· Balsamico Azijn
· Grof Zeezout (Uit een Molen)
Bereiding:
Snij de Tomaten, de Avocado en de rode Ui in stukjes. Je mag zelf weten hoe grof of fijn je wilt. Meng dit met de olijfolie en de Balsamico en breng op smaak met het zeezout.
Doe de veldsla in een kom en besprenkel deze ook met Olie en Balsamico. Verspreidt hier het Tomaten/Avocado mengsel over en bestrooi met de notenmix. Garneer af met de Frambozen en serveer met de gebakken Kippendij.
Geniet ervan.
Comments