top of page

Salade van Tomaat en Avocado met Kip

  • Foto van schrijver: janjoostfolmer
    janjoostfolmer
  • 20 okt 2022
  • 1 minuten om te lezen

Een heerlijke frisse maaltijdsalade om van te genieten op een zomerse avond. Drink er een lekkere Pinot Grigio Blush bij; een ware Midzomernachtsdroom.


Ingrediënten (2 personen):

· 2 grote Vleestomaten

· 1 flinke Avocado

· 4 Kippendijen

· 1 Rode Ui

· Een handje notenmix

· Een zakje Veldsla (ca. 85 gram)

· Frambozen

· Olijfolie

· Balsamico Azijn

· Grof Zeezout (Uit een Molen)


Bereiding:

Snij de Tomaten, de Avocado en de rode Ui in stukjes. Je mag zelf weten hoe grof of fijn je wilt. Meng dit met de olijfolie en de Balsamico en breng op smaak met het zeezout.

Doe de veldsla in een kom en besprenkel deze ook met Olie en Balsamico. Verspreidt hier het Tomaten/Avocado mengsel over en bestrooi met de notenmix. Garneer af met de Frambozen en serveer met de gebakken Kippendij.

Geniet ervan.


Comments


Post: Blog2 Post
  • Instagram

©2022 door Kookschrift van een F1 Fanaat. Commercieel gebruik van mijn recepten is uitsluitend toegestaan na mijn schriftelijke toestemming.
Met trots gemaakt met Wix.com

bottom of page