top of page
  • Foto van schrijverjanjoostfolmer

Pasta Salade met Zalm en Garnalen

Een rijke salade op basis van fusili. Natuurlijk kun je ook andere pasta gebruiken, maar het fijne aan fusili is wel dat de smaak van de dressing zo lekker in de spiraalvorm van de pasta blijft hangen. Drink er een lekker glas droge witte wijn bij, zoals bijvoorbeeld een Verdecchio dei Castelli di Jesi uit de Italiaanse wijnstreek Marche.


Ingrediënten (3 à 4 personen):

· 150 gr Fusili (spiraalvormige pasta)

· 1 liter Bouillon van vis of schaaldieren

· 2 Eieren

· 5 Kastanje Champignons (in plakjes)

· 100 gr Gerookte Zalm(snippers)

· 100 gr Hollandse Garnalen

· 1 avocado

· 1 Sjalot

· 1 el Kappertjes

· 12 Cherrytomaatjes (Wildmix)

· Remouladesaus

· Cocktailsaus


Bereiding:

Kook de fusili volgens de gebruiksaanwijzing in vis- of schaaldierenbouillon en laat dan afkoelen. Bak intussen de champignons en laat deze ook afkoelen.

Snipper de sjalot en snij het ei en de avocado in stukjes, je mag natuurlijk zelf weten hoe grof of hoe fijn. Halveer de tomaatjes en maak snippers van de zalm als je deze in plakjes gekocht hebt.

Doe alles in een ruime kom en meng, naar je eigen smaak, met de 2 sauzen. Gebruik wat meer van de saus die je zelf het lekkerst vind en wat minder van de andere saus. Of gebruik maar 1 saus en laat de andere weg. Wat jij wilt, jij bent de chef!


21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page